06.02.2011
Test Test

400 sejre til Highroad Sports siden 2008

Det bliver en lang liste, hvis alle resultaterne for verdens mest vindende cykelhold skal skrives, men det er næppe overdrevet at sige, at holdet har et af verdens allerbedste kvindehold, perfektioneret at køre lead-out til massespurter og intet andet hold er i nærheden af at overgå dem i antal sejre.
– Jeg er stolt af, hvad holdet har opnået på så kort tid. Det er blandingen af dygtige mennesker, der gør forskellen. Det er meget specielt for mig, at holdet har vundet så mange sejre med forskellige ryttere. Det er mennesker, der arbejder hårdt og fokuseret, som får chancen og lykkes. Jeg ser frem til at gøre det 500 i løbet af sæsonen 2011, siger team manager Rolf Aldag.
Holdejeren bag Highroad Sports, der har heddet henholdsvis Team Columbia-Highroad, Team Columbia-HTC og Team HTC-Columbia undervejs, er da også svært tilfreds.
– Vi er utrolig glade for at komme op på 400 sejrsmærket og fortsætte vores succes sammen. Vi forbliver et åbent hold, hvor alle kan få succes. Tre fjerdedele af vores ryttere har vundet løb i løbet af de sidste 3 år. Hver rytter har chancen ved at forblive personligt fokuseret og køre som et hold hver dag til hvert løb. Det er kombinationen af usædvanlige mennesker, samarbejdspartnere og fælles dedikation, som adskiller os, siger holdejer Bob Stapleton.