15.02.2011
Test Test

Alberto Contador frikendt i Spanien

– Jeg er først og fremmest meget opløftet og glad for afgørelsen. Det har været nogle meget stressende måneder for mig, men i hele forløbet har jeg været tilgængelig for alle forespørgsler relateret til min sag. Og jeg har talt i overensstemmelse med sandheden hele tiden. Jeg har forklaret det for både holdet og myndighederne, at jeg aldrig har snydt eller bevidst indtaget forbudte substanser, siger Alberto Contador.
Beslutningen glæder også holdejer Bjarne Riis.
– Denne her beslutning beviser, at myndighederne ikke fandt grund til at tro, at Alberto Contador bevidst har dopet sig, hvilket er vitalt for os. Så jeg er åbenlyst glad for på både Alberto Contadors og holdets vegne. Vi tager beslutningen til efterretning og respekterer den, men vi er også opmærksomme på, at sagen stadig kan appelleres, siger Bjarne Riis.
Dermed menes, at UCI og WADA nu har en måned til at overveje, om de skal appellere sagen til CAS.