01.03.2011
Test Test

Alberto Contador: UCI utroværdige

Alberto Contador mener selv, at han står godt, for han har 600 siders dokumentation til at støtte sit forsvar.
– Jeg ville ønske, at de læste det hele uden eksternt pres og fordomme. Med blandt andet data fra blodpasset og andre antidoping kontroller har de hundredvis af data samlet sammen fra hele min karriere. Jeg stoler på systemet, og det samme burde de selv gøre, siger Alberto Contador til Gazzetta dello Sport.
Dermed antyder han kraftigt, at hvis UCI virkelig stolede på deres eget antidoping system, ville han også være uskyldig i at have dopet sig. Undervejs i processen er spanieren så også kommet op at skændes med Tom Boonen, som på grund af kokainsager selv har haft med systemet at gøre. For belgieren har sagt, at alle andre ryttere for længst var dømt skyldige.
– Han ser ikke fair på det. Han skulle se sådan på det, at mit arbejde, mine ofre og mine penge vil sørge for at ændre uretfærdige regler. Og måske kommer det ham til gode en dag. For hvad der sker mod mig, kan andre ryttere også komme til at opleve, siger Alberto Contador.