03.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Alessandro Ballan: Vil tilbage til 2007 og 2008

Alessandro Ballan vil gerne vende tilbage som han var i 2007 og 2008, hvor der var mere succes end i de to seneste sæsoner. I 2007 vandt han Flandern Rundt og endte på tredjepladsen i 2008-udgaven af Paris-Roubaix. Karrierens største sejr kom i italienske Varese, hvor han blev verdensmester.

– Jeg vil gerne vende tilbage og blive rytter i 2007 og 2008. Mine mål er Flandern Rundt, som er en smuk løb, og Paris-Roubaix, som et historisk løb, siger Ballan til Gazzetta dello Sport.

Italieneren har nu ændret sit sæsonprogram, så han starter med Tour Down Under i stedet for Tour of Qatar og Tour of Oman.

– Jeg har bedt holdet om at ændre mit sæsonprogram. Qatar og Oman passer ikke mig, da der ikke nogen bjerge eller bakker, som er en fundamental del af min forberedelse. Jeg vil starte med Tour Down Under, og så vil jeg fortsætte med den italienske kalender som starter med Milano-San Remo.