01.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Alex Rasmussen satser på Paris-Roubaix

– Jeg vil rigtigt gerne nå længere i min karriere på landevejen. Et af målene er at komme til start i Paris-Roubaix og mit fokus ligger også på at komme med i et stort etapeløb som Tour de France. Selv om vi har en masse dygtige ryttere på HTC-Columbia, forventer jeg at skulle køre Paris-Roubaix. Det er ganske enkelt det, jeg planlægger min sæson efter, siger Alex Rasmussen til sporten.dk.

– I første omgang skal jeg bare høste erfaring ved at køre Paris-Roubaix. Jeg har ikke prøvet det før. Heller ikke som U23-rytter og derfor skal man lære både fordi distancen er enorm og fordi brostensstykker er en helt speciel udfordring.

2010-sæsonen budt på flere resultater. På banen blev han verdensmester i Scratch, mens han på landevejen har vundet 1. og 3. etape af 4 Jours de Dunkerque, 4. etape af Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista Del Sol og Grandprix Herning.