26.01.2011
Test Test

Andy Schleck lægger brænde på bålet

– Det var, da jeg så Contador i gul trøje for foden af podiet i Paris, at jeg erkendte, at jeg havde tabt Touren og det mig slog mig ud. Jeg havde brug for at lægge afstand mellem andre og mig selv, siger Andy Schleck til L’Equipe.
For den tabte kæde, der kostede tid, ærgrer han sig stadig over, selvom andre har sagt, at han tabte tilsvarende tid i prologen.
– Uden det uheld havde han (Alberto Contador, red.9) aldrig fået hul, siger Andy Schleck.
Yderligere var Alberto Contador ikke nogen flink fyr sådan, som han optrådte forsonende, men falskt ifølge Tourens nummer 2 sidste år.
– Jeg havde lagt min arm på hans skulder, men jeg gjorde intet. Det var en måde at fortælle ham på, at vi var venner … men han ved, hvad jeg synes om ham. Og han ved, at når vi igen kører Tour, så venter jeg ikke på nogen med defekt, siger Andy Schleck.
Selvom Andy Schleck ikke betragter det som en rigtig sejr, så vil en karantæne til Alberto Contador også betyde, at han på bagkant kåres som Tourvínder 2010.