10.05.2014
Ulrik Rohde Sørensen

Asbjørn Kraghs sejr tiltrængt for holdet

På trods af en trup fuld af spændende internationale og danske navne har resultaterne for det danske hold, Christina Watches – Kuma, ikke været prangende i denne sæson. Det ses også på UCI Europe Tour-ranglisten, hvor holdet er placeret godt under deres danske konkurrenter fra Cult Energy og TREFOR – Blue Water.

– Humøret har ikke været helt på toppen efter nogle af de senere løb. Hver gang har vi kørt flot ude på ruten, men misset i finalen, forklarer sportsdirektør Bo Hamburger i en pressemeddelelse.

I dag lykkedes det så dog for holdet at få deres første UCI-sejr i år, da 22-årige Asbjørn Kragh Andersen vandt 2. etape af det polske løb Szlakiem Grodòw Piastowskich efter en spurt i feltet.

– Asbjørn Kragh kører en rigtig flot finale, og viser sig som hurtigste mand i spurten, så vi er super tilfredse med præstationen, fortæller Bo Hamburger.

Dagens vinder var også selv meget tilfreds oven på den største sejr i hans unge karriere.

– Der ligger en rundkørsel 200 meter før mål, og jeg kommer ud af den som nummer to. Så gav jeg den bare alt derfra, og det viste sig jo heldigvis at være nok, fortæller en glad Asbjørn Kragh Andersen i pressemeddelelsen.  

Det polske etapeløb slutter med en enkeltstart i morgen, hvor Bo Hamburger håber på et godt resultat fra holdets tyske kaptajn, Stefan Schumacher.