01.03.2011
Test Test

BMCs veteran med gode ben

Han starter næste weekend med Strade Bianche, og dernæst følger Tirreno-Adriatico og Milano-San Remo. Han har så valgt at træne hjemme i USA i stedet for at køre i Australien eller på den arabiske halvø. For brostensløbene er hans vigtigste mål.

– Jeg har brug for Eroica (Strade Bianche, red.) og Tirreno for at få løbskilometer i benene og intensitet i mine forberedelser til klassikerne. Jeg føler mig stærk. Jeg føler mig langt bedre i form end på det her tidspunkt sidste år, siger George Hincapie til Velonews.

Dog er den amerikanske veteran en smule bekymret for, om Strade Bianche med grusveje er et lige lovligt hårdt løb at starte med.

– Det er nok det hårdeste løb, jeg nogensinde har startet en sæson med, siger George Hincapie.

BMC tippes til at spille en stor rolle i klassikerne med de tidligere verdensmestre Alessandro Ballan og Cadel Evans samt Marcus Burghardt udover George Hincapie.