03.03.2019
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Alexandre Beguin

Bob Jungels vinder Kuurne-Brussel-Kuurne på trods af stor Cort-aktion

Deceuninck-Quickstep-festen fortsætter i denne weekend. Efter at Zdenek Stybar sejrede lørdag i Omloop Het Nieuwsblad, vandt Bob Jungels den lidt mindre prestigefyldte Kuurne-Brussel-Kuurne. 

Sejren kom i hus med et 15 kilometer langt soloangreb, hvor den luxembourgske mester holdt et jagtende felt bag sig. 

Længe så der ellers ud til at være gode chancer for en dansk sejr. Magnus Cort var gået med i et udbrud med 150 kilometer til mål. Forspringet kom over 3 minutter og flere ryttere kom op til gruppen, så den på et tidspunkt talte over 20 ryttere. Heriblandt var lørdagens vinder, Zdenek Stybar, og hans danske holdkammerat Kasper Asgreen. 

Selvom gruppen var tæt på at blive indhentet, holdt Cort stædigt fast i at være foran feltet. Corts store arbejde tærede dog på kræfterne, og derfor var han chanceløs, da Bob Jungels stak afsted med 15 kilometer til mål. Resten af gruppen blev opslugt af feltet, der dog aldrig nåede Bob Jungels, der med imponerende kørsel sikrede sig sejren i Belgien. 

Bedste dansker blev Kasper Asgren på en 30. plads. 

<iframe src="https://www.procyclingstats.com/widgets/result.php?id=219068&k=c8lu21zW9FYv&p=86598c54b9" frameborder="0" width="640" height="442"></iframe>