27.03.2011
Test Test

CAS: Dom inden Tour mulig

– CAS har i dag officielt registreret UCIs appel. En kopi af appellen er også sendt til det spanske cykelforbund og hr. Contador, meddeler CAS til VeloNation.
Specielt hvornår CAS kan fælde en endelig er interessant af hensyn til, om det er afklaret inden Touren.
– CAS’ generalsekretær har informeret parterne om, at CAS er parat til at etablere en kalender for processen, der tillader en dom inden udgangen af juni måned 2011, meddeller CAS.
Generalsekretæren har så også givet til kende, at det kun er muligt uden så meget som et bump på vejen, idet jurister har en tradition for altid at udtale sig forsigtigt.
– Kalenderen med slutning i juni måned er realistisk, men med tætte deadlines. Vi kunne forkorte tidsfristerne, men det kræver begge parters enighed, siger CAS generalsekretær Matthieu Reeb.
Vælger WADA at appellere indenfor deres tidsfrist på små 3 uger, er det heller ikke noget problem.
– WADA rette forespørgsel om at være med i procedurerne på et senere tidspunkt, og det vil ikke påvirke kalenderen, siger CAS generalsekretær Matthieu Reeb.
For WADA vil være en part på samme side som UCI. og man må formode, at UCI løbende har orienteret WADA om, hvordan Alberto Contadors dopingsag ser ud. Tidligere er det bekræftet, at WADA har sagens dokumentation.