05.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Chris Anker går efter fransk etapesejr

Det danske hold, Team Saxo Bank-SunGard, har sidste års vinder af Paris-Nice i stalden, men Alberto Contador har ikke løbet på programmet i 2011. I stedet åbner det op for den danske klatrer, Chris Anker Sørensen, der går efter en etapesejr. Holdet har også Richie Porte klar til start, og han er spået til en topplacering.
– Paris-Nice er altid rigtig hårdt, men i år ser det profilmæssigt endnu hårde­re ud, for de har proppet flere stig­ninger ind, og vi skal rimeligt højt op. På dette tidspunkt af året, kan det være ret koldt, så der er mange as­pekter, der spiller ind, siger Chris Anker til TV2.
– Det jeg har set i Haut Var, som jeg kørte for et par uger siden og det niveau, som jeg har haft hen over vinteren, synes jeg viser, at jeg er i bedre form, end jeg plejer at være og det gør, at jeg tror, at det er realistisk at køre med om en etapesejr. Det har jeg gjort før i Paris-Nice, hvor jeg har været dårligere.
Team Saxo Bank-SunGard stiller til start med følgende otte ryttere: Mads Christensen, Laurent Didier, Lucas Sebastian Haedo, Richie Porte, Nicki Sørensen, Brian Vandborg, Chris Anker Sørensen og Benjamin Noval.