14.04.2014
Frederik Muff Hansen

CULT havde en god tur til Frankrig

Team CULT Energy Vital Water havde en rigtig god weekend, da de deltog i UCI-løbet Circuit des Ardennes. Det fortæller Michael Skelde: 

– Jeg synes, at vi har haft en rigtig god tur. Jeg har igen oplevet, at alle kæmper og tror på chancen. Det er så fedt, at vi har et vinderhold; vi kører for at vinde, og med det hører sig, at man tør tabe, for man skal turde tabe for at kunne vinde. Det var det vi gjorde i formiddags, hvor vi endte med at tabe. Fortsætter vi på denne måde, skal der nok komme flere sejre, forklarer bagmanden bag holdet. 

Det vigtigste for Skelde er ikke så meget resultaterne i det franske. Det er ligeså meget bekræftelsen af, at holdets ryttere er godt kørende: 

– Jeg har også fået set at alle de seks ryttere vi havde med i løbet, er rigtig godt kørende. Nu tager jeg selv, Rasmus Sterobo og Emil Vinjebo hjem til Danmark, mens Troels og Mads Christensen tager til Luxembourg med Martin Mortensen, hvor de skal være et par dage, inden turen for dem atter går til Frankrig og Tour du Loir et Cher, afslutter Skelde. 

Udover deltagelsen i Circuit des Ardennes var CULT også i aktion i Danmark og Belgien. Flere ryttere var del af det uheldige U23-landshold i Flandern Rundt, mens Christian Moberg og Michael Reihs kørte licensløb i Danmark.