16.09.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

Cykelmagasinet og Cykel-Motion Danmark bliver til Velomore

Kære læsere.

Vi er stolte over, at vi endelig kan løfte sløret for en fantastisk nyhed for jer.

Det danske cykelmedie Cykel-Motion Danmark har købt Cykelmagasinet, så Danmarks to ældste og bedste cykelmagasiner nu er gået sammen og fremover udkommer med ét fælles trykt magasin under navnet Velomore. Det betyder også, at hjemmesiderne Cykelmagasinet.dk og Cykelmotion.dk skifter navn til Velomore.dk.

Mountainbikesport.dk bliver også en del af Velomore-paraplyen, men fortsætter foreløbigt i eget navn og på egen hjemmeside.

Vi ønsker at løfte niveauet og give cykelglade danskere det absolut bedste indhold om cykelsport og motionscykling både i et trykt magasin og online, og det gør vi bedst i fællesskab.

Sammen kan vi producere endnu bedre indhold, omfavne alle de nye spændende grene af cykelverdenen og henvende os til flere grupper af det stigende antal danskere, der cykler, eller som følger med i cykelsport.

Du vil fortsat kunne læse al det indhold fra Cykel-Motion Danmark og Cykelmagasinet, du kender og holder af, kombineret med nye, spændende formater og artikler i magasinet Velomore. Derudover kan du altid læse aktuelt og endnu mere godt og unikt indhold online på Velomore.dk.

Vi vil fortsat have et stort fokus på motionscykling med beretninger fra og inspiration til nye cykeleventyr i både Danmark og udlandet kombineret med eksklusive interviews, tips og tricks om alt fra træning til teknik, kost og reparationer og selvfølgelig masser af teknisk nyt og tests af cykler og udstyr.

På sigt er ambitionen, at Velomore skal være meget mere end bare et cykelmedie. Vi ønsker at arrangere fede og udfordrende motionscykelløb og spændende events allerede i 2022, og vi vil skabe en kundeklub med et stærkt fællesskab og unikke fordele for alle vores læsere.

Vi har store planer og mange ting på tegnebrættet, som vi glæder os til at dele med jer i det nye år.

Navneskiftet får ingen betydning for alle jer, som har abonnement på Cykel-Motion Danmark eller onlineabonnement til Cykelmagasinet og Mountainbike Sport. I vil fortsat få leveret et trykt magasin direkte i postkassen eller have adgang til al indhold online på Velomore.dk og Mountainbikesport.dk, så længe jeres abonnement løber.

Vi kontakter online-abonnenter direkte med et tilbud på at opgradere jeres abonnement, så I også kan få et trykt magasin leveret lige i postkassen.

Jeg håber, I vil tage godt imod Velomore og byde ind med ris, ros, input og forslag til gode historier.

Vi ses derude!

Kristian Arnth

Redaktør, Velomore

Bliv abonnent på Velomore og få fem magasiner tilsendt direkte i postkassen plus adgang til al indhold online på Velomore.dk og Mountainbikesport.dk.