Cykelnerven
02.02.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Cykelnerven 2023 har fået ledige pladser

En unik mulighed er opstået for dig der er på udkig efter et cykelfællesskab og en fed oplevelse, kombineret med kampen for en større sag.

Nåede du ikke at blive tilmeldt Cykelnerven 2023 har du nu muligheden. Efter afbud er der blevet ledige pladser på årets fedeste fundraising event.

Cykelnerven samler hvert år penge ind til kampen mod sclerose via lokale cykelfællesskaber med base i de danske regioner. Som kulminationen på et år med cykling og fundraising, rejser alle cykelnerver sammen til Frankrig for at bestige Tourens afgørende bjerge – før Vingegaard, Pogacar og resten af Tour de France-feltet gør.

Turen til Frankrig er velarrangeret og en storslået oplevelse, hvor man sammen med ligesindende oplever cykelsporten største scener på egen krop.

Læs også: Franske fornemmelser i Nordvestsjællandske Alper

Velomore har været med ad flere omgang og alle tre gange har turen gjort stort indtryk på vores udsendte. Vi var med sidste år og du kan få blod på tanden ved at læse vores beretning her.

Læs også: Cykelnerven: De stærke fællesskaber i de høje bjerge

Så skynd dig at få sendt din ansøgning afsted før de sidste få pladser bliver fyldt ud. Du kan læse mere om Cykelnerven og søge om optagelse her.