03.03.2011
Test Test

Dansk design til Christina Watches-Onfone

Det drejer sig om 2 forskellige hjulsæt med henholdsvis 34 og 50 mm kulfiber fælge. Hjulene har helt nyudviklede fælge, som er meget lette med henholdsvis 300 og 350 gram. Som nogle lagde mærke til ved holdets præsentationen i Cirkusbygningen under Danish Bike Award bliver designet med hvide straight pull aero eger og hvide nav med japanske industrilejer. Fælgen er i Super High Modulus kulfiber i UD finish.
I første omgang er NewUltimate hjulene forbeholdt til Christina Watches Onfone, men det regnes at hjulsættene ude hos forhandlerne i april/maj måned.
– Da Christina Watches var ved at være en realitet, kontaktede vi Michael Rasmussen og sagde, at vi meget gerne ville støtte projektet. Han vendte straks tilbage og vi blev enige om et fremtidigt samarbejde. Vi glæder os utrolig meget til at se, hvad holdet kan drive det til, og der er ingen tvivl om, at holdet kan hjælpe os med at udvikle de bedste hjul – de vil blive testet til det yderste af rytterne, siger Lars Errebo fra NewUltimate.