10.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Dansk hold præsenterede 2011-rytterne

Selve præsentation foregik på traditionel vis med diverse interviews af ledere, ryttere og sponsorer. Aftenen indledtes med interview af holdets to nye sponsorer Vanga´rd og Riwal, hvor Bo Vang fra Vanga´rd, udtrykte stor glæde over, at virksomheden i 2011 er en del af Team Concordia Forsikring – Himmerland. Bo Vang ser frem til et spændende og givtigt samarbejde, og kunne berette om virksomhedens traditioner med sponsorering af cykelhold, som startede helt tilbage i 1997 med Team Home Jack & Jones, og som nu åbner et nyt kapitel med holdet fra Himmerland. Holdets anden nye sponsor Riwal, har ikke førhen sponsoreret et cykelhold, men har i adskillige år været sponsor for de danske mestre i foldbold, FCK.
Efter inteviewet med Vanga´rd og Riwal blev Team Concordia Hobro Junior præsenteret. Hvorefter direktør Bjarne Bunk fra Concordia Forsikring kunne berette om virksomhedens store tilfredshed ved at være en del af dette talentfulde cykelhold, og samtidig roste holdets ledelse for de gode synergier, der bliver skabt ved at tilkoble store arrangementer som UCI løbet Himmerland Rundt og gadeløbene i Sparekassen Himmerland GP i Aars og Concordia GP i Odense.
Derefter vendte fokus til det sportslige, hvor Sportschef Jan Steensen udtrykte stor tilfredshed med dette talentfulde hold, som han har samlet for 2011, og ser spændt frem til, at holdet skal præge både de danske og udenlandske landeveje i år. Herefter blev rytterne præsenteret og interviewet e´n efter e´n startende med holdets alderspræsident og e´n af Danmarks mest vindende eliteryttere Jens-Erik Madsen, som havde store forventninger til sæsonen, og følte sig parat til at tage lederrollen på holdet, og derved være med til at udvikle de unge talentfulde ryttere på holdet. Derefter blev det ene talent efter det andet præsenteret og interviewet, og med en underspillet facon kunne rytterne, dog ikke ligge skjul på, at de hver især forventede store og flotte resultater til Team Concordia Forsikring – Himmerland i løbet af 2011. Som den sidste rytter blev det hjemvendte stortalent Rasmus Guldhammer præsenteret, Rasmus udtrykte stor glæde ved igen at kører for et dansk Continental hold, og pa° Team Concordia Forsikring – Himmerland har han mange gode kammerater, og ser frem til et 2011, hvor cykelkarrieren igen skal tilbage på sporet.
Slutningen på en dejlig aften i selskab med Team Concordia Forsikring – Himmerland endte med, at Rasmus Guldhammer blev fejret med en stor kagemand, da han onsdag fyldte 22 år.
Rytterne har dog ikke tid til at spise kage, da nogle af dem allerede torsdag morgen tidlig drog mod Kroatien, hvor holdet de næste 10 dage skal deltage i et endagsløb på søndag og i næste uge deltager i det kroatiske etapeløb Istrian Spring Trophy.