09.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Dansker 13’er i belgisk løb

Det danske U23-hold, BikeToyz U23 Racing, kørte sent fredag det belgiske Heist op den Berg, hvor der var over 200 mand med til det stærkt besatte løb. Jesper Hansen og Anders Damgaard Christiansen var til start for BikeToyz U23 Racing. Hansen rykkede fri på 6. af 20 omgange, og fik efterfølgende selskab af 15 andre. Gruppen arbejde rigtig godt sammen, og med kun 4 omgange tilbage stikker 3 mand af sted.
BikeToyz U23 Racing-rytteren kom ikke med, da han havde opmærksomheden på andre af de stærke ryttere i gruppen. De tilbageværende i gruppen havde ikke den store interesse i at jagte de 3 udbrydere, så med 3 omgange tilbage kom 20 mand op bagfra. De sidste 2-3 km var i stik modvind og Jesper fik en 13 plads.
Anders Damgaard fik tanket en god portion selvtillid og sad med hovedfeltet hjem til en 47. plads. Lørdag køres der Hooglede U23 løb, og med de resultater og den opadgående formkurve for begge ryttere, er der forventninger om et godt resultat.
Samtidig starter Lars Iversen og Nikolaj Emil Svenningsen i Hjørring, mens Lars Frydenlund Enevoldsen Jensen, Patrick Clausen, Sebastian Refsgaard og Mark Sehested Pedersen stiller til start i Georg Berg etapeløbet.