26.03.2011
Test Test

Emanuele Sella fortryder CERA doping

Emanuele Sella har nemlig været i karantæne de seneste par år på grund af en positiv CERA test. Men han er blevet klogere på tilværelsen som cykelrytter siden da, og fører nu det italienske etapeløb Settimana Coppi e Bartali, hvor han også har vundet en etape.
– Jeg begik en fejl, og betalte for det. Jeg har lært lektien, og nu lever jeg et andet liv, roligt og i balance med mig selv, siger Emanuele Sella til Gazzetta dello Sport.
For han har ikke længere brug for dopingen, idet hans træning nu er blevet struktureret på Androni-Giocattoli holdet.
– Jeg træner ikke længere tilfældigt. Androni har en gruppe af teknikere og idrætsfysiologer til rådighed, som er koordineret af Fabrizio Tacchino. Og når jeg tager til løb er det med samme indstilling, fordi de ikke giver mig umulige mål. Der sker, hvad der sker. Det vigtigste er at gøre sit bedste, siger Emanuele Sella.
Så må man krydse fingre for, at potentielle dopere forstår Emanuele Sellas budskab ved også at glemme tankerne om doping og træner struktureret i stedet.