23.02.2011
Test Test

En klatrer til Team Leopard-Trek

Thomas Rohregger var en af de uheldige ryttere, der kom i klemme på grund af det kuldsejlede Pegasus Racing projekt efter at have kørt for Team Milram i 2010, og det var ikke verdens mest succesrige hold.
– Jeg kunne ikke glæde mig mere end at få muligheden for at køre på et stærkt hold. Der er allerede mange af mine gamle kolleger fra Milram og Elk Haus, så jeg ved, at jeg kan se frem til den gode atmosfære og gode kammerater, siger Thomas Rohregger.
Som klatrer kan han forvente at skulle køre for Schleck brødrene i de store etapeløb, hvis han vel at mærke bliver udtaget til eksempelvis Touren. For ligesom på alle andre stærke hold, og Team Leoprad-Trek er på papiret verdens stærkeste, er det i sig selv en udfordring at køre sig ind i nettotruppen til de store etapeløb.