03.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

‘Fabian Cancellara er verdens bedste’

Det bliver søndag afgjort, hvem der kommer til at køre først over stregen i Flandern Rundt, og selvom den danske Rabobank-rytter, Matti Breschel, må følge løbet fra sidelinjen, så følger han stadig løbet og sine konkurrenter.
– Jeg forventer et hårdt løb, men vi har set alle favoritterne allerede har vist deres form. Gilbert, Cancellara og Boonen, der var overraskende stærk i Gent-Wevelgem, er dem, man skal holdes øje med. Jeg er nød til at sætte Fabian foran alle de andre. Han er den bedste endagsrytter i verden, og hvis du giver ham 10 meter, fanger du ham aldrig igen, siger Breschel til Cyclingnews.com.
’Alt for Fabian’
Leopard-Treks tempokonge, Fabian Cancellara, er udråbt som storfavorit i søndagens løb, og det er ikke uden grund. Sidste år var schweizeren hurtigst i blandt andre Flandern Rundt og Paris-Roubaix. I år har han vist at formen nærmer sig sidste års ved at sejre i E3 Prijs Vlaanderen på en meget overbevisende måde.
– Cancellara har et stærkt hold, og det er alt for Fabian i år. De sidste par år (på Team Saxo Bank, red.) har de spillet på flere forskellige kort, men nu er det alt for ham. Han er rigtig god til at bruge sine holdkammerater og få mest muligt ud af dem, så han aldrig sidder i vinden eller får problemer.