28.05.2015
Test Test

Facit: Gabba sejrer i no-rain-dyst

Cykelmagasinet har testet fire ud af markedets no-rain-trøjer over de seneste dage. Efter at have testet no-rain-trøjerne i både dansk og spansk forårsvejr er konklusionen fra Cykelmagasinet klar: Produkterne er kommet for at biive. Alsidigheden i den nye beklædning overskygger alle de ulemper, som er forbundet ved tradtionelle regn- og vindjakker. Niveauet fra producenterne i år er ganske højt, og det har derfor næsten været død løb i kampen om sejren: 

Bedste køb 
Castelli Gabba L/S [VURDERING5]
Hvis du ønsker en alsidig jakke, der kan bruges i alt ustadigt dansk forårsvejr er Castelli Gabba et fremragende bud på denne. Jakken tilbyder alt det, som man forventer af en jakke i prisklassen. Godt nok må man forvente at punge ud, hvis man ønsker en Gabba, men omvendt sparer man også både udgifterne til et traditionelt regnslag, en tradtionel vindjakke og en traditionel vinterjakker. Jakken er blevet testet i alt fra 0-18 grader, og har brillieret under alle forhold. Andengeneration af Gabba-familien leverer på højeste niveau, og det bringer den op som vinderen i denne test. 
Læs den fulde test her.

Cykelmagasinet anbefaler 
XTREME No-Rain Jersey [VURDERING4]
Xtreme X-Rain trøjen er glimrende til de sure regnvejrsdage, som det danske forår har at byde på. Den lave pris indregnet i formlen giver desuden et kvalitetsprodukt til en billig mønt. Vi var yderst positive over den meget behagelige pasform, som Xtreme-trøjen leverede under alle forhold. Desuden var den meget nem at folde sammen, hvilket betyder at no-rain-trøjens ekstra sikkerhed altid kan tages med på længere ture i udstadigt vejr. Cykelmagasinet anbefaler denne jakke for den høje ydelse set i forhold til den lave pris
Læs den fulde test her.
 
Testfeltet 
Café du Cycliste Josette: [VURDERING5]
Æstetisk er Josette–jakken fra Café Du Cycliste helt på niveau med de mest lirede produkter og en af de flotteste på markedet. Dette er vel og mærket uden at gå på kompromis med trøjenss primære funktion, som den udfører til perfektion.
Læs den fulde test her.

Rapha Pro Team Softshell Baselayer: [VURDERING4]
Rapha Pro Team Softshell-baselayer er et andet ’take’ på den traditionelle regnvejrsbeskyttelse. Undertrøjen imponerer på mange fronter, men man kan savne mulighederne for temperatur-reguleringen.
Læs den fulde test her.