07.02.2011
Test Test

Fransk sejr i Etoile de Bességes

Det var Anthony Ravard, der sluttede bedst i klassementet, og gav sit hold en god start.
– Det her var en god måde at sige tak til mine holdkammerater på. De gjorde et stort stykke arbejde. I dag hjalp mine holdkammerater mig hver gang, jeg var i knibe, og de hjalp i bonusspurten og afslutningen. Jeg satte mig på Marcato til sidst for at være sikker på, at jeg vandt samlet. Det kostede måske en etapesjr, men det var kun et spørgsmål om centimetre, siger Anthony Ravard.
Samlet nummer to blev Vacansoleil-DCMs Marco Marcato og nummer tre blev Johnny Hoogerland fra samme hold. Den 5. og sidste etape vandtes af Haïd Saddou fra Europcar, tidligere Bbox Bouygues Telecom.

Etoile de Bességes, 5. etape:
1. Haïd Saddou, Europcar
2. Sven Jodts, Topsport Vlaanderen-Mercator
3. Anthony Ravard, AG2R-La Mondiale

Etoile de Bességes, samlet:
1. Anthony Ravard, AG2R-La Mondiale
2. Marco Marcato, Vacansoleil-DCM
3. Johnny Hoogerland, Vacansoleil-DCM