11.03.2014
Nikolaj Hebsgaard

Hamburger ser frem til PDR-kamp

De danske kontinental-hold får kun tre pladser i årets Post Danmark Rundt, hvorfor der med fem danske mandskaber, endnu engang er lagt op til en tæt duel mellem de danske mandskaber.

Sidste år var det Christina Watches-KUMA der blev sorteper i kampen om PDR-pladserne, alligevel ser holdet frem til den kommende duel mellem de danske mandskaber.

– Der er plads til tre danske kontinental-hold i Post Danmark Rundt. Det vil sige, at der er hård konkurrence, men det ser vi frem til, siger Bo Hamburger i en pressemeddelelse.

– Jeg ser det egentlig som en god ting, da konkurrence i mine øjne øger standarden i dansk cykling.

Hvad angår ruten, så er Hamburger tilfreds og forventer, at hans internationale mandskab med de danske talenter i front, nok skal kunne levere store resultater, såfremt holdet tildeles et af de eftertragtede wildcards.

– Angående ruten, så ser 1. etape hårdere ud end vanligt. Ellers ligner det en traditionel Post Danmark Rundt-rute blandt andet med en 15 kilometer lang enkeltstart.

– Vi vil selvfølgelig holde fokus på danske ryttere, selvom vi har fået tilgang af nogle stærke italienere. Holdningen er derfor stadig, at vi vil satse stort på danske talenter fremadrettet. Alt i alt har vi et hold, der kan lave store resultater på en rute som denne.

Læs også: Schumacher vil vinde Danmark Rundt.