09.02.2011
Test Test

Heinrich Haussler stadig sur på Mark Cavendish

Egentlig var Heinrich Haussler tysker, men han valgte sidste år at blive australier, idet hans forældre har hver deres nationalitet. I et interview med en australsk avis fortæller han, hvorfor Mark Cavendish og han aldrig kommer til at udveksle julekort.
– Jeg har intet at sige til ham. Jeg tror, at hele feltet selv kan dømme, hvad der skete. Styrt forekommer, men ikke på den måde. Jeg har ikke respekt for ham hverken som rytter eller menneske. Det siger alt, siger Heinrich Haussler til Sydney Morning Herald.
Hvad der helt præcist skete, ved ingen med sikkerhed, men det daværende Cervélo TestTeam var med til at sætte rygter i omløb om, at Mark Cavendish havde spyttet Heinrich Haussler i ansigtet. Og Heinrich Haussler er overhovedet ikke i humør til forsoning.
– Intet! Han kan intet gøre, overhovedet ikke. Det er alt for sent. Alene omstændighederne omkring hvad der skete bagefter. Det var ikke retfærdigt!, siger Heinrich Haussler.
Hvem der så er mere røget end speget end den anden, er svært at gennemskue. Man kan heller ikke udelukke, at Mark Cavendish skal stå model til en del misundelse.