03.11.2016
Nikolaj Hebsgaard

Her er Team Skys nye trøje

Castelli bliver ny leverandør af cykeltøj til Team Sky.

Briterne har de seneste sæsoner kørt iklædt Rapha, der har holdt et stilrent design med en blå stribe på ærmet, og i år, også to striber henover brystet.

[IMG2]

Det design har Castelli lavet helt om på og tilføjet flere små data mønstret striber, der hver især præsenterer en af holdets sejre.

[IMG3]

– Vi har brugt meget tid på at tænke på vores nye dragt og hvad vi ville repræsentere visuelt. Vi ville finde en måde at fejre den succes vi har haft som hold, men også sørge for, at vi bevarer vores fokus på fremtiden. Som et hold, har vi en enorm mængde af mål, som vi vil nå og, gennem designet på vores nye trøje, altid have disse forrest i vores tanker, siger Dave Brailsford i en pressemeddelelse.

– Vi har bevaret design elementerne, som vores dragter er blevet kendte for, såsom den blå stribe, men produceret noget ambitiøst og unikt for Team Sky.

[IMG4]

De korte streget på trøjen repræsenterer endagsløb og etapesejre, mens de medium lange linjer repræsenterer etapeløbs sejre, med antallet af etaper afgørende for længden af linjen. WorldTour-løbene er de blå linjer, mens ikke WorldTour-løb er hvide. 

Forsiden af trøjen er lavet af sejre vundet af 2017-holdets ryttere, med undtagelse af Bradley Wiggins Tour-sejr i 2012, som naturligvis har en særlig plads i Skys historie.