14.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Holdejer vil have Kyllingen til VM

– Det ligger mig dybt på sinde, at vores ryttere på holdet på alle måder har de bedste forudsætninger for at opnå de bedst mulige sportslige resultater. Både jeg og samtlige ryttere på mit hold tiltræder naturligvis DCU’s regelsæt 100 procent, siger Christina Hembo i en pressemeddelelse.
– Som hold ønsker vi derfor som en naturlig konsekvens af ovenstående, at bidrage til, at Danmark kan stille det bedst mulige landshold. Med andre ord stiller vi os særdeles positiv overfor, i samarbejde med DCU, at tilrettelægge vores aktiviteter, så de ryttere, der er kvalificeret til landsholdet, er optimalt forberedte i relation til landsholdets behov og terminer.
Når Danmarks Cykle Union udtager holdet til VM, ser Christina Hembo derfor gerne, at de kigger på Michael Rasmussens præstationer gennem 2011-sæsonen.
– I den forbindelse ønsker jeg særligt at fremme min kaptajn, Michael Rasmussens, mulige fremtidige rolle på landsholdet, slår Hembo fast.
– Jeg har en forventning om, at mit og Tom Lunds fælles mantra om, at ‘vi udelukkende ser frem og glemmer stridigheder, der stammer fra da Ruder Konge var Knægt’, også gør sig gældende, når det drejer sig om Michael Rasmussen og landsholdet.
– Da jeg føler mig overbevist om, at Michael Rasmussen i årets løb vil bevise sit sportslige værd og niveau, ser jeg derfor frem til at se Michael retur på det højeste sportslige niveau, nemlig til VM som afholdes i Danmark senere på året, slutter holdejeren.