24.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Hollandsk sæsonåbner for dansk hold

Sæsonen 2011 skydes for Glud & Marstrand – LRØ i gang på lørdag når halvdelen af rytterne skal på de hollandske landeveje i Ster van Zwolle (UCI 1.2). Søndag går det løs for de resterende i det franske løb Les Boucles du Sud Ardeche (UCI 1.1).
Efter weekendens strabadser kører rytterne videre på trænings lejr i Sankt Maxim, hvor de håber på en uges forårs temperaturer. Globetrotter Jacob Nielsen drager til Singapore sammen med Michael Valgren, Daniel Foder og Kasper Jeberg, for at deltage i et enkelt løb den 5. marts.
Rytterne meldes kampklar af sportsansvarlig Michael Skelde – især U23 rytterne, der netop er blevet testet på U23 landsholdet, har vist god form og leveret fornemme tests.
– Vi glæder os rigtig meget til at tage hul på sæsonen, og vi har store forventninger til, at især de ryttere, der kører i Holland, kan køre med om sejren. Christian Moberg virker super klar, men også de stærke afsluttere Kasper Jebjerg og Daniel Foder giver os flere strenge at spille på. I øvrigt deltager rutinerede Kasper Linde i Holland, mens unge Michael Valgren debuterer som senior på lørdag.
– I det franske løb Les Boucles du Sud Ardeche ser vi frem til at komme ud at bide skeer med ProTeam-holdene. Løbet er lidt svære end lørdagens løb i Holland, da vi skal køre mod ryttere, der allerede har kørt cykelløb i en måned, lyder det fra Michael Skelde.
Glud & Marstrand-LRØ-drengene kan se frem til et travlt forår med dobbelt udenlandsk løbsprogram.