31.01.2011
Test Test

Ingen banedisciplin til Nicole Cooke

Med OL i London 2012 var det British Cyclings hensigt, at Nicole Cooke ikke kun skulle køre landevejsløbet, men også finde en banedisciplin med mere ‘sikre’ sejrschancer end et taktisk uforudsigeligt landevejsløb.
– Det forslag er taget af bordet. Jeg var nødt til at prioritere, og jeg gjorde ikke de rette fremskridt, som skulle til. Det viser, hvor specialiseret det bliver, når man vil være den bedste i en disciplin, siger Nicole Cooke til The Guardian.
For man kan ikke sige, at Giordana-MCipollini rytteren ikke har prøvet, idet hun i både november og december månde trænede med det britiske landshold i holdforfølgelse.
– Jeg gjorde det rigtige og besvarede spørgsmålet. Det er muligt, men de forbedringer, jeg havde brug for at få op på niveau med de andre, udeblev. Døren står stadig åben, når jeg er i bedre form til landevejen for at se på, hvad jeg kan bidrage med på banen, siger Nicole Cooke.
Det kan så være en del af forklaringen, at hun ikke vil køre sig selv for hårdt, idet hun tidligere har haft knæproblemer. Og Nicole Cooke er ikke just kendt for at defensivt, men for at være taktisk offensiv.