14.05.2020
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jesper Bechmann Olsen

Jeg elsker cykler…

At cykle ved siden af mine forældre. Det kunne jeg lide. Drøne frem og tilbage, op og ned af den blinde villavej, som mine forældre tilbage i 80’erne boede på. Følelsen af frihed. Vind i håret. Jeg var ikke 6 år gammel. Vidste intet om cykelløb, konkurrence og sportsidoler. Men min cykel. Den kunne jeg lide.

Cyklen blev opgraderet. Sort og hvid Winter. Jeg voksede. Cyklen blev igen opgraderet. Lyseblå SCO verdensmestercykel. Den kunne jeg lide. Den var smuk. Lyseblå. Sky blue. Jeg brugte fødselsdagsgavepenge på at opgradere den. Forbremse og speedometer. Den var smuk. Vidste intet om cykelløb. Men min cykel. Den kunne jeg lide.

Jeg blev ældre. Anede intet om racercykler. Men elskede min cykel. Elskede at cykle. ’93. 10 år. Sommerferie på Fur. Regn og moler. Medbragt 14” fjernsyn og Tour de France. Riis og Airostea. Nr. 5. Interessen blev vakt.

95’. Jesperhus og hoppeborg. Ben i gips. Sommerferie bundet til sofaen. Riis og Gewiss Ballan. Iført Dannebrog. Det var en smuk trøje. Endnu smukkere cykel. Bianchi. Nr. 3. Jeg

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in