04.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Jens-Erik Madsen: Langt over forventning

– Jeg synes, at det er gået langt over forventning. Det var ikke lige, hvad vi havde regnet med. Vi ville gerne holde os helt fremme både på point og på omgange, så at vi kan fører efter første døgn, det er bare rigtig fedt. Vi fik lov at køre rundt til sidst, hvor jeg tror, de andre holder lidt øje med hinanden, som vi udnyttede. Det er fedt, at vi efter et års tid samme begynder at få sådan en bonus, siger Jens-Erik Madsen til Cykelmagasinet.
For godt et år siden besluttede de to danske ryttere at blive et fast par, og det begynder at give bonus nu, hvor de har kørt flere gode udenlandske 6-dagesløb og nu fører i Ballerup.
– Der har været en stor udvikling. Specielt taktisk, som der er meget af. Jo flere løb, vi kører sammen, gør os bedre til at læse løbene og vide, hvornår det er bedst at angribe. Så det er det, der har været en del af vores udvikling. Fysisk har vi været okay med, så det er måske lidt af hvert, der gør, at vi kan være med helt fremme.
Taktikken er klar for de næste fem dage. Parret vil meget gerne holde sig på omgangshøjde og blande sig i striden om podiepladserne.
– Vi skal primært holde os til på omgange og selvfølgelig også på pointene, men kan vi holde os til på omgange, så kan vi også være med til at køre om podiepladserne. Hvis vi kan slutte på podiet, vil vi være glade. Vi er 5-6 par, som er meget jævnbyrdige. Det må dagene vise, hvor god form hver enkelt rytter er i.