28.02.2011
Test Test

Jens Voigt overvejer pension

– Jeg ser på det dag til dag, år til år. Vi får at se, for måske er jeg god nok til endnu et år, men måske bliver hustru gravid igen med vores syvende barn, og så har jeg ikke længere tid til at træne. Jeg ved det endnu ikke, siger Jens Voigt til Velonews.
For med en børneflok i hjemmet, der berettiger en minibus, er det at køre løb som arbejde den rene ferie. For der er det Jens Voigt selv, som serviceres af mekanikere, soigneurs og rejseplanlæggere. Udover at ville køre en Tour sejr hjem til sit nye hold som hjælper, er han ikke løbet tør for egne ambitioner – i særdeleshed Criterium International.
– Jeg er utrolig glad for det løb, men det er noget helt andet, for før var koldt og vådt, og nu har de flyttet det til solrige Korsika. Som løbet køres nu, vil det blive afgjort om lørdagen, og det ved jeg ikke, om det er til min fordel. Men jeg vil være der og gøre mit bedste, siger Jens Voigt.
Sammen med de for længst pensionerede Emile Idée og Raymond Poulidor deler tyskeren rekorden i flest antal samlede Criterium International sejre på hele 5 af slagsen. Selvom Jens Voigt har toppet med at præstere, vil han altid være en god rytter at have et hold, sålænge han kan følge med. For eksponeringen følger med, da han er en farverig og populær rytter både blandt cykelfans og pressen.