04.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Johnni Nielsen og Annika Langvad bedst på glatis

Vejret var i top på en vindstille og skyfri første søndag i januar og det var muligt at få fart i mountainbiken. I modsætning til de seneste mange uger, hvor sneen har ligget tungt i sporet.

Det blev endnu en vanskelig og teknisk svær afdeling af ride4fun SlushCup. Mange styrtede allerede på vej hen til start, men de fleste fandt rytmen efter startskuddet og ingen kom alvorligt til skade. På grund af føret havde mange valgt at køre med pig-dæk for at stå bedre fast. Men pigdæk er tungere og det skulle vise sig at få betydning for resultatet i herreklassen.

Vinderne på de isglatte spor blev hhv. Johnni Nielsen (T-Bikes) og Annika Langvad (HMTBK SRAM).

Johnni Nielsen spurtbesejrede Benjamin Justesen (også Team T-Bikes) . De to holdkammerater fulgte hinanden på ruten og skiftedes til at trække. Benjamin havde valgt den trygge løsning at køre med de tungere pigdæk, mens Johnni satsede og kørte med de lettere almindelige dæk. Måske det gjorde udslaget i spurten. På tredjepladsen kom endnu en T-Bikes rytter, Rasmus Jessing.

En ting er sikkert. Sejren blev ikke givet væk. I den samlede stilling er det helt tæt. Justesen ligger i front med 4 point, mens Nielsen og Jessing har hhv 7 og 8 point. Man får point svarende til sin placering i de syv afdelinger af SlushCup, så hver eneste placering tæller.

Team T-Bikes satte sig endnu engang tungt på top-4 og fører suverænt i holdkonkurrencen efter to afdelinger.HMTBK SRAM og Team ODLO/DEUTER er hhv to´er og tre´er i holdkonkurrencen.

Hos kvinderne var Annika Langvad (HMTBK SRAM) til start og endnu engang sejrede hun suverænt. Der er ingen i nærheden af Annika for tiden. På andenpladsen kom Kristine Nørgaard (HMTBK SRAM / Hansens Flødeis) og tre´er blev Tina Møller Tagmose (Jonstrup Rugbrødsmotorer).

I den samlede stilling fører Langvad foran K. Nørgaard og Ditte Clausen (Seje Sild Cykler).