13.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Johnny Hoogerland forlænger med to år

– Jeg føler mig værdsat på dette internationale team, så kontraktforlængelsen var en logisk beslutning, siger Hoogerland i pressemeddelelsen.
– Holdets ledelse har tillid til mig og WorldTour-licensen giver mig mulighed for at køre et afbalanceret program. I den kommende uge håber jeg, at vores hold får nogle gode resultater i Ardenner-klassikerne, og efter det skal jeg køre Giroen.
Siden 2009 har han kørt i Vacansoleil-trøjen, mens han er i gang med sin niende sæson som professionel rytter. Hoogerlands har i sin karriere vundet Driedaagse van West-Vlaanderen i 2009, mens han samme år blev nummer fire i Lombardiet Rundt, 12’er samlet i Vuelta a España og treer samlet i Tour Méditerranéen. Sidste år vandt han bjergtrøjen i Tour of Britain og sluttede som nummer 11 i Flandern Rundt.