09.02.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Jonas Deichmann indgår samarbejde med Scott

Den 34-årige tysker er rekordholder i langdistancecykling og slutter sig til SCOTT’s globale cykelambassadørhold.

Jonas Deichmann er kendt for sine langdistancerekorder og senest sit selvforsørgende triatlon rundt om jorden. Over 429 dage løb, svømmede og cyklede Jonas Deichmann sin vej gennem Europa, Asien og Amerika og gennemførte det, der svarer til 120 Ironman-distancer. Forud for dette eventyr havde Jonas Deichmann sat flere cykelrekorder rundt om i hele verden.

Tyskeren slutter sig nu til SCOTT’s cykelambassadørhold og vil udelukkende køre på SCOTT-cykler som en del af sin træning og under sine næste eventyr. 

“Jeg er super begejstret for at arbejde med SCOTT. De er simpelthen den perfekte partner, fordi jeg elsker cyklerne, og det er et af de største og mest kendte cykelmærker i verden. Med deres globale forhandlernetværk ser jeg virkelig frem til en troværdig partner, jeg kan stole på, selv når jeg er på nogle af de meget eksotiske steder,” siger Jonas Deichmann.

I det kommende nummer af Velomore, der er på gaden inden længe, kan du læse et større portræt af Jonas Deichmann og høre om hans fantastiske rejse rundt om jorden, hvor særligt cykelturen gennem Rusland bød på visse udfordringer

Vil du med på rejsen, så kan du tegne et Velomore abonnement lige her, og så får du i fremtiden vores magasiner sendt direkte hjem til dig.