19.10.2015
Mikkel Walentin Mortensen

Kendte mærker bag velgørenhedsauktion

POC, Argon 18, Fizik, Corima og CeramicSpeed er gået sammen om en auktion, der skal økonomiske støtte og øge fokus på Spinalis, der er en velgørenhedsorganisation, der forsøger at promovere forskning i og behandling af rygmarvsskader. Det fortæller POC i en pressemeddelelse.

Selve auktionen består af en specialfremstillet Argon 18-cykel, der kun er lavet i dette ene eksemplar. I billedgalleriet over artiklen her kan du se et par billeder af fartdjævlen, som ifølge POC har en værdi af cirka $15,300 – rundt regnet 100.000 danske kroner. POC fortæller desuden, at den er skabt efter deres Raceday-koncept, som kaldes en ”kompromisløs tilgang til landevejscykling”:

– For at understrege vores ambition om teknologi, aerodynamik og performance i Raceday-hjelme og tilbehør, har vi henvendt os til Argon 18, Fizik, Corima og CeramicSpeed for at skabe den ultimative maskine. Cyklen kommer til at følge os rundt til events og shows, og vil så blive bortauktioneret senere i dette forår, fortæller Stefan Ytterborn, der er skaberen af POC.

Hvis du har forelsket dig i cyklen eller den gode årsag, skal du holde øje med http://pocsports.com/. Her vil der komme mere information om selve auktionen i den kommende tid. Herunder kan du desuden se cyklens specifikationer:

Ramme: E-118 2015 Next, Custom Painted
Størrelse: Large

Gear:
Shimano Dura Ace Di2 Dual Control System

Gearing:
Rear: 11-25
Front: 53/39

KMC Custom Gold Chain

CeramicSpeed Pullywheels, Titanium/Gold Edition
CeramicSpeed BottomBrakets Titanium/Gold Edition
Custom Coated Brake Cables

Hjul:
Rear: Corima, Disc C+ Monoblock Tubular
Front: Corima, 73mm S 18 Spoke Tubular
Tires: Continental Tubular 700X23

Saddel: Fizik

Tilbehør:
Bartape: POC Bartape, Navy Black/White
Bottle cage: POC Bottle Cage, All Black