26.02.2017
Frederik Bohé

Kristoff klar i dag efter gårsdagens styrt

Alexander Kristoff er en hård nyser, og han har allerede rystet gårsdagens styrt af sig. I dag er han nemlig til start i Kuurne-Brussel-Kuurne, hvor han er Katusha-Alpecins stærkeste kort.

– Han udgik løbet, fordi han var så langt bagud, at det ikke gav mening at fortsætte. Vi blev nødt til at give ham en hel ny cykel. Han fik nogle hudafskrabninger, men han er ok, og han stiller til start i morgen, fortæller Katusha-Alpecins sportsdirektør Torsten Schmidt ifølge Cyclingnews.

Torsten Schmidt mener dog trods alt, at vikingen Kristoff kan mærke styrtet fra i går, når han kører afsted på de belgiske veje.

– Han vil helt sikkert have nogle muskelsmerter i nakken, men holdet har gode folk til at se efter ham. Vi har nogle hårde gutter på holdet. Allerede i løbet talte de om i morgen, og de vil starte med en god attitude og i humør til sejr, siger Schmidt.

Katusha-Alpecin håber i hvert fald virkelig på, at Kristoff kan træde i karakter i dag, da han er deres klart bedste bud på en sejrsherre:

– I spurten bliver det svært at vinde med andre end ham. Vi må se, hvordan tingene forløber. Det er 200 kilometer, og meget kan ske før målstregen, fortæller Schmidt.