23.01.2011
Test Test

Kulfiberforstærket BBB hjelm

BMC Mountainbike Racing Team har 5 ryttere, der ledes af blandt andet den tidligere professionelle cykelrytter Alexander Moos, og holdet vil koncentrere sig om cross country og maraton World Cup løb.
Udover hjelme fra BBB sponseres MTB-rytterne med skærme, værktøj, lygter, pumper, solbriller og cykelcomputere. MTB sponsoratet skyldes, at BBB i et stykke tid kun har fokuseret på landevejsholdene med sponsorater af Vacansoleil-DMC, Telenet-Fidea, Cofidis og Quick Step.
– Det er vigtigt for BBB at være til stede i MTB sporten. Vores omfattende sortiment har en del mountainbike relaterede produkter, og der vil BMC Mountainbike Racing Team sætte BBB på det globale mountainbikekort. Med det flerårige sponsorat kan vi skabe en langvarig relation, da det er vigtigt for os, at rytterne er med til at udvikle og teste nye produkter, siger BBB marketingdirektør Franck van Eck.
Uanset om man er BBB sponseret mountainbike- eller landevejsrytter får man en hjelm med hele 23 åbninger, og vægtbesparende forstærkninger i kulfiber og aluminium. Mountainbikerytterne får BBB Everst modellen med skygge og landevejsrytterne BBB Falcon modellen.