14.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Lars Bonde: Der er lang tid til VM

I en pressemeddelelse tidligere på dagen fra Team Christina Watches-Onfone gjorde de det klart, at Michael Rasmussen fortjener en chance på det danske VM-landshold, og at de meget gerne ser ham som deltager. Det er landstræner Lars Bonde ikke helt enig i. Han mener ikke, at det er aktuelt at snakke om det lige nu.
– Jeg synes helt ærligt ikke, at det er særligt aktuelt lige nu. Dels i for­hold til at det er Michael Rasmussen, vi snakker om, og dels i forhold til at det er så langt væk. Der er altså mange måneder til, at vi skal køre VM i Rudersdal, siger Lars Bonde til TV2.
Den danske VM-rute på de nordsjællandske landeveje har umiddelbart ikke ruteprofil til ‘Kyllingen’, der to gange har vundet den prikkede bjergtrøje i Tour de France, og det har landstræneren også i baghovedet.
– Umiddelbart vil jeg sige, at i forhold til den Michael Rasmussen, der kørte før i tiden, så er det helt rigtigt, at ruten ikke på nogen måde lægger op til det, som Michael Rasmussen står for som rytter, tilføjer Bonde, og slår fast, at han vil holde øje med ‘Kyllingen’ i de kommende måneder.