30.03.2011
Test Test

Leif Hoste usikker til Flandren Rundt

For det første mistede han en tand i styrtet, og for det andet var han så kvæstet omkring det ene øje, at der skulle nål og tråd frem. Han har derfor den knap så store fornøjelse at skulle opereres i munden onsdag.
– Leif slog sig virkelig meget. Han kommer ikke til at køre løbet færdigt. Nu er han på hospitalet for yderligere undersøgelser, og allermest for at få syet såret omkring øjet. I aften efter de medicinske undersøgelser vil vi beslutte, om han kan træne før Flandren Rundt, siger sportsdirektør Bart Leysen.
Der kan man kun krydse fingre for, at Leif Hoste deltager, han flere gange har været tæt på at vinde. For han er en stærk brostenskriger, men taktisk er han ikke på samme niveau som Philippe Gilbert eller Tom Boonen i en finale.
Men han er en rytter, som er med til at skabe løb, da hans taktik er den modsatte af holdkammerat Filippo Pozzatos – Leif Hoste vil nemlig hellere angribe end at sidde på hjul. Måske skyldes manglen på en Flandren Rundt sejr, at han før i tieden har været for generøs med sine brugbare føringer.