08.10.2021
Velomore

Mallorca 312: Tilmeldingen er åben til årets sidste Gran Fondo

Fik du heller ikke kørt alle de motionsløb og Gran Fondo'er i 2021, som du havde sat næsen op efter?

Så er der gode nyheder. Der er en sidste mulighed for at komme til udlandet og køre et stort motionscykelløb, inden landevejssæsonen for alvor går i vinterhi, og det er på Mallorca den 24. oktober.

Tilmeldingen er nemlig åben til Mallorca 312-løbet, der arrangeres af Milestone Series. Mallorca 312 byder på tre udfordrende ruter med masser af højdemeter i det fantastiske mallorcinske terræn, hvoraf den længste er på hele 312 kilometer. De øvrige er på henholdsvis 225 og 167 kilometer.

I 2020 blev løbet aflyst helt, og i år skulle det have været afholdt i foråret, men blev grundet coronapandemien flyttet til den nye placering i oktober. Derfor glæder det arrangørerne, at løbet nu kan afholdes næsten som normalt efter lang tids venten. I 2019 var der hele 8.000 deltagere.

Som deltager får du en officiel løbscykeltrøje, goodiebag, forplejning, professionelle ruter, mulighed for service undervejs, tidtagning samt medalje, pastaparty og gratis massage efter løbet.

Velomore deltog på den lange 312-kilometerrute i 2019 og havde en fantastisk (hård!) oplevelse. Den kan du læse mere om her.

De fleste kender Mallorca som en af de mest populære cykeldestinationer i verden, og det er ikke uden grund. Med sit sydeuropæiske klima, sine fantastiske cykelveje og rå natur er øen oplagt til motionscykling.

Læs mere om løbet og tilmeld dig her.