17.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Massiv opbakning til Christina Watches-Onfone

Det er tidligere blevet offentliggjort, at Christina Design London, Onfone, Designa Køkken, Danske Hoteller og De Rosa bakker holdet fuldt ud op. I en pressemeddelelse kan holdet torsdag præsentere en bunke nye.
17 nye virksomheder er kommet til og bakker massivt op om Christina Watches-Onfone. Det drejer sig om virksomhederne: Top Granito, Kokken og Konditoren, Asseco, GP-Tryk, IJ Montage, QNT, Dynamic, Biozym, JT Import, Nilfisk Danmark, A-serve, KT Tape, Tiger Media, JetSport og Jørgensens Engros.
Har stopper det dog ikke, da der er lavet et yderst spændende sponsorat med Oriental Invest, som er kendt fra Liebhaverne for lækre boliger i Thailand. Ud over kolde kontanter, kan holdet nu se frem til dejlig varme og vintertræning i Thailands skønne klima og hygge sig i sponsorens thailandske luksus villaer.
– Der vil heller ikke mangle champagne efter de forhåbentlig mange sejre, da Skovgaard Vine har ydet et rigtigt flot sponsorat og ud over kontanter, leverer den sprudlende væske ad libitum til såvel sejre som holdets øvrige sponsorers cykelfester, siger Claus Hembo i en pressemeddelelse.
Endvidere har Christina Hembo ansat markante personligheder som assisterende sportsdirektører. Det drejer sig om Henrik Bandsholm, kendt som arrangør af professionelle gadeløb, samt den tidligere etapevinder i Vuelta a España og vinder af Volta a Portugal, Claus Michael Møller.
– Det har dermed været en god start på marts måned for cykelholdet, hvor såvel det økonomiske fundament samt den sportslige ledelse er styrket væsentligt, tilføjer han i pressemeddelelsen.