20.03.2011
Test Test

Matt Goss vandt på Poggio kendskab

Allerede sidste år beviste Matt Goss med etapesejr i Giroen og GP Plouay, at han kunne komme først over stregen. Det gjorde han igen til Milano-San Remo.
– Jeg vidste, at Gilbert var farlig og ville prøve på at angribe på Poggio, så jeg kørte op til forreste gruppe, da vi nåede toppen. Da jeg først var der, vidste jeg, at jeg havde en chance. Det var en fordel, at jeg kendte ruten. Jeg bor tæt på, og jeg har trænet henover Poggio nogle få gange de sidste par dage for at tjekke den igen. Nedkørslen var hurtig, men det var ikke for teknisk, for det var heldigvis tørt. Med 500 meter tilbage gav jeg alt, og håbede på det bedste, siger Matt Goss.
Han kunne ikke gøre det bedre, for han vandt en monument klassiker og hamrede et søm i at være en af verdens bedste cykelryttere, da det krævede at slå Fabian Cancellara og Philippe Gilbert. Da André Greipel forlod Team HTC-Highroad, var der frygt for, at holdet ville vinde mindre, end det plejede. Med Matt Goss fortsætter holdets sejrsstatistik med at stige. Det var hans ottende sejr i 2011!
Og Specialized kunne ikke have ønsket sig en bedre debut til deres nye aerodynamiske Venge stel.