29.01.2011
Test Test

Matti Breschel kommer sent i form

– Jeg vil være der til klassikerne, men om det bliver i sidste års form, det ved jeg ikke. Lige i øjeblikket tænker jeg ikke så meget over det. Jeg vil bare gerne tilbage i 100% form. Selvfølgelig kan jeg ikke forcere det for meget, og det må tage den tid, at det tager, siger Matti Breschel til Cyclingnews.
Men han gælder sig over, at det går den rigtige vej.
– Det går godt, for det går den rigtige vej. Men jeg er ikke kommet mig helt over det (knæoperationen, red.). Jeg har ingen smerter, men prøver at genfinde formen, siger Matti Breschel.
Dog kan han glæde sig over sit nye hold, Rabobank, som han var på træningslejr sammen med.
– Jeg mødte dem efter sæsonen sidste år, men det her var første gang, at vi sådan rigtigt var sammen. Stemningen var god; for de er en flok flinke fyre. Jeg kendte de fleste af dem, før jeg kom på holdet, siger Matti Breschel.