09.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Michael Mørkøv: Vi var de bedste

Efter sejren fangede Cykelmagasinet en glad Michael Mørkøv nede ved rytternes kabiner fortælle om sejren, som blev taget af banens bedste par.
– Det bliver en rigtig hård jagt – måske lidt hårdere end vi havde regnet. Jeg er rigtig tilfreds med, at vi vinder både på point og på omgange, så vi viste virkelig, at vi var de bedste i det her løb, siger Michael Mørkøv til Cykelmagasinet.
– Det er så fantastisk at køre her på hjemmebane, hvor vi ved, at vi har publikums støtte, og det er også derfor, at vi gerne vil komme tilbage år efter år. At kunne skrive sig i ind i historiebøgerne (som første par med tre sejre i streg, red.) er helt fantastisk, og vi er måske det bedste par nummer 7 gennem tiderne. Det er noget, vi begge to er rigtig stolte over.
I 2011 har parret opprioteret landevejsprogrammet på henholdsvis Team Saxo Bank-SunGard for Michael Mørkøv og Team HTC-Highroad for Alex Rasmussen, men det får ikke parret til at strege 6-dagesløbet fra kalenderen. De vil meget gerne komme tilbage næste år.
– Vi har planer om at stille op igen. Bjarne  (Riis, red.) han har været her de sidste to aftner og viser sin fulde støtte, så jeg regner med, at vi kommer til at køre igen næste år. Alex og jeg har svoret til hinanden, at hvis det kan lade sig gøre, så kører vi som par nummer 7 de næste mange år, slutter Mørkøv til Cykelmagasinet.