12.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Mørkøv og Madsen satsede i finalen

– Vi manglede både point og omgange forud for denne finale aften og blev nød til at satse på begge dele for at kunne køre med om podiepladserne. Vi blev toer i både Pointløbet og Par-udskilningsløbet til at starte med, så inden finalen stod det ikke helt dårligt til, siger Mørkøv.

– I selve finalen tog vi ved flere lejligheder initiativ til at angribe de førende par, men det lykkedes aldrig for os at komme ind i kampen om podiepladserne.Som tidligere nævnt var mine favoritter til den samlet sejr Schep – Bos, sidstnævnte lagde sig dog syg natte til tirsdag og stillede ikke op i finalen. Det var et af de par der var foran os, så dermed sluttede vi på en samlet fjerdePlads. Det har været en fornøjelse at køre med Jens og jeg syntes vi leverede en godkendt indsats, tilføjer danskeren, der begynder forberedelserne til 6-dagesløbet i Berlin.

– Jeg vil nu tage tilbage til mit hjem i Lucca og forberede mig på landevejen frem til 6-dagesløbet i Berlin starter den 27. januar og forlænges med 6-dagesløbet i Ballerup den 3. februar.

Stillingen
1. Stam – Van Bon 286 point
2. De Ketele – Keisse 284
3. Bartko – Ligthart 239

2 omgange
4. Mørkøv – Madsen 231