30.03.2011
Test Test

Movistar vil have Alberto Contador

For Movistar holdet var et af dem, som Alberto Contador overvejede at skrive kontrakt med til 2011, men det tog for lang tid at lande en ny hovedsponsor til, at det blev realistisk at overveje. Det afholder så ikke Movistar fra at holde øje med Alberto Contador.
– Selvfølgelig vil vi gerne skrive kontrakt med ham. Men han skal afklare sin situation, og han har en 2-årig kontrakt. På kort og mellemlang sigt er det kompliceret, siger Movistar team manager Eusebio Unzue til El Diario Di Navarra.
Dermed er det en klar besked til Team Saxo Bank-Sungards holdejer Bjarne Riis, at han skal være oppe på mærkerne for at beholde Alberto Contador. Samtidig kan der være en – for Movistar – mulighed i, at Saxo Banks kontrakt for hovedsponsorat er 1-årig.
Gyserscenariet for holdejer Bjarne Riis er, at det trækker meget længe ud med at finde en ny hovedsponsor, hvorfor Alberto Contador kan stå i en situation, hvor han frit kan skifte hold. Holdejer Bjarne Riis kan derfor ikke tøve for længe med at forny Saxo Bank sponsoratet eller erstatte med anden hovedsponsor i løbet af 2011 til 2012.
Det forudsætter dog, at spanieren ikke får karantæne som følge af såvel UCI som WADA appelsagerne i CAS. Movistar forventer allerede nu, at Alejandro Valverde vender tilbage til holdet i 2012, når hans Operacion Puerto-givne karantæne udløber.