08.03.2011
Test Test

NetApp euforiske over Paris-Roubaix

For cykelsport og Tyskland har det ikke så godt med hinanden for tiden, så for Tysklands bedste herrehold faldt wildcardet til de nordfranske pavéer på et tørt sted.
– Invitationen er en stor ære for os. Det er et resultat flere måneders hårdt arbejde, at vi må komme med til denne specielle klassiker. Paris-Roubaix er højdepunktet i vores klassikerprogram. Jeg vil gerne takke ASO for deres tillid, siger team manager Ralph Denk.
Dog er holdet meget realistiske om sin styrke i forhold til eksempelvis Quick Step, Garmin-Cervélo, Team Leopard-Trek og BMC. Så NetApp rytterne strammer cykelskoene tidligt i løbet.
– Hele holdet er euforisk og ser frem til de berømte pavéer. Vi er meget motiverede for at komme til start. Men vi er realistiske omkring vores muligheder – det bliver svært at spille en rolle i finalen. Derfor viser vi os tidligere, siger Ralph Denk.
Hovedsponsoren, et tysk softwarefirma, vil helt sikkert gnide sig i hænderne over at se en NetApp rytter i et morgenudbrud, så de kommer på TV-skærmen inden, at brostenskrigerne som Tom Boonen, Thor Hushovd, Fabian Cancellara og George Hincapie tager fat.
Selvom holdets sportslige værdi, for sådan hedder UCIs officielle udtryk for styrke, kan diskuteres i sammenligning med minimum 18 ProTeams, kan det ikke udelukkes, at udtagelsen også beror på at tiltrække tysk opmærksomhed. Og det er kommercielt set godt for cykelsporten.