15.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Nick Nuyens: Riis gav mig selvtilliden igen

Efter at have forsøgt at hente store resultater på Quick Step, Cofidis og Rabobank, har belgiske Nick Nuyens nu valgt at prøve lykken hos Bjarne Riis og Team Saxo Bank-SunGard, hvor han allerede er blevet positivt overrasket over, hvordan det fungerer på det danske hold.
– De seneste par år har ikke været gode for mig. Jeg var ikke glad på cyklen. Bjarne tror på mig, og det er meget vigtigt. Jeg har fået en god ny start og har en rigtig god mavefornemmelse indtil videre. Allerede på første træningslejr blev jeg overbevist om, at folk stoler på hinanden og vil ofre sig for hinanden. Der bliver arbejdet hårdt på at skabe en god holdånd, mange steder bliver det fejlagtigt underprioriteret, siger Nuyens til Sporten.dk, og understreger, at Riis har givet sin nye rytter selvtilliden tilbage, som er vigtig for ham.
– Vigtigst af alt har han givet mig selvtilliden tilbage. Den havde jeg mistet. Det er svært at forklare med ord, meget af det er psykologisk. Nogle gange er det bare ord, der skal til. Bjarne er i kontrol og skaber ro.