02.02.2011
Test Test

Ny verdensrekord i forfølgelse

Men i Australien til de nationale mesterskaber slog Garmin-Cervélos Jack Bobridge et halvt sekund af, da tiden stoppede på 4:10:534, da han krydsede målstregen.
– Jeg kan ikke rigtigt forklare det i øjeblikket, for jeg er helt forbavset. Jeg troede overhovedet ikke, at rekorden kunne slås, og slet ikke af mig. At komme rundt og se den tid på tavlen, var næsten chokerende. Jeg troede, at uret var stoppet en omgang for tidligt, så jeg kiggede et par ekstra gange, men da jeg så, at alle gik amok, og det blev noget overvældende, siger Jack Bobridge til Cycling Australia.
Mens australierne glæder sig, kan man kun gisne om, hvad de tænker hos British Cycling. For den nye rekord er et klart vink med vognstang om, at British Cycling ikke skal tage deres monopol på banecykling de sidste par år for givet.
Jack Bobridge er australsk mester på landevej fra 2011 og U23 verdensmester i enkeltstart fra 2009, og satte rekorden blev sat på samme bane, som der blev brugt til OL 2000 i Sydney.