31.08.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Nyheder fra PRO

 

PRO har lavet en ny dropperpost serie, LT, som leverer dropperposts i et lidt mere venligt prisleje. Dropperposts er uden tvivl én af de bedste opgraderinger som du kan lave, og derfor er det dejligt at PRO lancerer nogle modeller, som passer til nybegyndere og som ikke koster en halv månedsløn. LT dropperpostene kommer med 150 mm vandring og til 30,9 og 31,6 mm saddelrør. Der findes versioner med intern eller ekstern kabelføring. Begge versioner koster 1.549 kr.

 

 

e-MTB styr og prisvenlig saddel

Fokus på lavere priser ses også ved den nye Stealth Off Road saddel, som har mange af de samme gode designfeatures fra den dyrere Stealth serie, men til 649 kr. Sadlen er 142 mm bred, og har en anatomisk udskæring. Samtidig er næsen kortere, og det gør den ideel til MTB og gravel.

PRO Koryak e-Performance styret fås i alu eller carbon. Det er 800 mm bredt, men kan skæres ned, hvis det er nødvendigt. Styret er forberedt til Shimanos Steps motorsystem, og man kan lave intern kabelføring i styret til de forskellige komponenter. Styret koster 579 eller 1.399 kr.

 

 

Værktøj

PRO har til 2022 sæsonen også lanceret hele 7 forskellige multiværktøjer med et væld af funktioner. De starter ved 9 funktioner og stopper ved 22 forskellige funktioner. Flere af dem har bl.a. tubeless lapper mv., så at du kan lappe en punktering i løbet af ingen ting.

Værktøjerne koster fra 219 – 399 kr. Et andet smart produkt er den nye flaskeholder, hvor der bl.a. kan opbevares en slange, multiværktøj og pumpe.